10 Ağustos 2016 Çarşamba

En Şık Tablolar Artık Evinizde / Tabloda.com





Evet Sevgili Blogger Arkadaşlarım ;

Biliyorsunuz ki sevgililer günü ,anneler günü, doğum günü , yıl dönümü gibi birçok özel günler de hediye bulmakta çok ama çok zorlanıyoruz . Öyle bir site keşfettim ki hepimize hitap edecek şekilde..



Diyelim ki özel bir gün ve siz de özel birşey yapmak istiyorsunuz bu zamana kadar yok elbise yok ayakkabı yok bluz yok pantolon gibi bir dünya şey aldınız geriye farklı birşeyler yapmak kalıyor her sene de aynı şeyleri almaktan sıkıldıysanız işte bu tablo 'lar sizin en büyük yardımcınız olacak.


Bizim dış çekim fotoğraflarımızdan bir tanesini yaptırdık aslında bize verilen pakette iki tane de poster vardı bir tanesi de bu fotoğrafın bi tık değişiği ama biz onları daha çerçeve yaptırmadık.Sonradan internette dolanırken tabloda http://www.tabloda.com/) diye bir site keşfettim .Online olarak kendi tasarımımı yaptım pazar günü siparişi verdim salı günü elime ulaşmış oldu dış çekimlerinden bir tane fotoğrafımızı da bu şeklinde yaptırmış olduk . Hem hafif , hem zarif ve hemde çok şık duruyor . Hatta illa özel bir gün olmasına gerek yok ki birine ev ziyaretine gideceksiniz o kişi de sizin çok sevdiğiniz can ciğer kuzu sarması arkadaşınız veya kuzeniniz veya çok daha farklı biri . Eşiyle birlikte böyle bir fotoğrafı çerçeve yaptırırsanız eminim aldığınız diğer tüm ıvır zıvır hediyelerden çok daha makbule geçecektir :) Hemde manevi değeri çok daha büyük olacaktır. Valla bana böyle bir hediye gelse ben inanılmaz beğenirim ömür boyuda saklarım sonuçta bir misafiriniz bir bardak aldığında ki bende çok almışımdır . Bir tanesi kırıldım mı o set bozuluyor yada zamanla hasar görüyor bir kaç seneye kalmaya belki çöpe atılıyor belki de çok kullanılmıyor oluyor..

Dış çekim veya stüdyo çekimi fotoğraflarınızı aileniz çok beğendi " keşke bize de çıkartsaydınız" dediklerinde bu şekilde bir tablo yaptırarak onların duvarında da kendi eserinizi görebilirsiniz :)

 Bir önerim daha olacak ilerde bende yapmayı düşünüyorum ; anne baba çocuk veya çocuklardan oluşan ailecek bir tabloyuda evinizin bir köşesine yerleştirebilirsiniz. Fotoğrafçıya gidip bir fotoğraf çektirip bir de çerçeve yaptırmaktansa bir de o çerçeveyi sürekli temizlemek zorunda kalmaktansa bu tablodan yaptırmak en mantıklısı . Temizlenmesi de kolay. Şunu da düşünün bir vesikalık fotoğrafa bile 15 tl alınıyor dış çekimlerde tanıdık biri olmadığı sürece en az 600 700 tl alındığını varsayarsak normal bir aile fotoğrafına ne kadara çektirip ne kadarını çerçeveye verirsiniz bilmem ama 38.39 TL hatta düz hesap 40 TL'ye üstelikte ücretsiz kargosuyla bu şekilde bir tablo yaptırmayı düşünebilirsiniz . Tabi seçenek çok biz 30*40 yaptırdık daha farklı seçenekler de var o sizin tercihinize bağlı . Hatta bir tanesi çok hoşuma gitti sizin fotoğrafınızı parçalı yapıyorlar. Fakat bizim evimiz de hatta salonumuzda bu şekilde iki tane tablo olduğu için(kendi fotoğrafımız değil bir tanesi deniz manzaralı bir tanesi ise pembe bir ağaç)biz bir üçüncüsünü yaptırmak istemedik . Belki ilerde kendi evimize geçtiğimiz de yaptırabiliriz oda aklımda :)

Umarım sizde bu güzel sitenin daimi müşterileri olursunuz. Benim şimdiden aklımda bir sürü kişiye yaptırmak geçiyor.En kısa sürede de yaptıracağım.

Saygılar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Share