13 Mart 2014 Perşembe

Beykoz Sahil Sosyal Tesisler

       o2.o3.2o13 izinli olduğum bir Cumartesi günü..Her zaman olduğu gibi " bu hafta sonu ne yapsak acaba diye düşünüyordum " ve bu sefer Sevgilim beni çok şaşırttı normalde topu bana atardı " ne yapmak istersin " diye ama bu sefer  "Bu hafta seni Beykoz Sosyal Tesislerine götüreyim mi Aşkım " dedi. Bende " olurrrr " dedim sevindim açıkcası Sevgilimden farklı bir teklif geldi diye.. Açıkcası kahvaltı için gidecektik ama biz biraz geciktik.Sevgilimi uyandırmak çok zor. Bir yandan ben Serhatı arıyorum bir yandan da Annem " Aç aç yola çıkma gel iki lokma birşeyler ye " diyor bende " Ama anne zaten kahvaltıya gidiyoruz şimdi yersem bir daha yiyemem ki " diyorum. Anne yüreği işte bir dilim kızarmış ekmeğin üzerine peynir sürüp zorla elime verdi. Bu arada Şükürler olsun Serhat'ı uyandırabildim de yola çıktı.Neyse ki çok vakit geçmeden yanımdaydı hemen arabaya bindik " Şükür aşkım ya hadi gidelim bir an önce " dedim. " Ya aşkım ben uykuyu senin kadar çok seviyorum ama " dedi :) Aşkım böyle deyince benimde nutkum tutuluyor , ağzı bal damlıyor bal, zaten şeytan tüyü var bu çocukta :)
Adamda ki şekile bakın hele !  


Trafik Kurallarına uyalım , uymayanları uyaralım ..!
Emniyet kemerini ne olursa olsun takın..İster 5 dakikalık bir yol olsun ister 50 dakikalık bir yol muhakkak takmanız gerekmektedir.!

Bu arada fotoğrafta Işıklarda bekliyoruz yoksa yolda seyir halindeyken çekilmedi bu Selfie fotoğrafımız :)


 Tesisin içine girdik , hemen arabamızı park edip kahvaltı yapılacak açık alana geçtik. Belediyenin tesisi olduğu için fiyatlar gayet uygundu . Sigara böreği , simit ve çay almıştık biz.. Yukarıda ki fotoğrafta da görüldüğü gibi Denize sıfır bir konumu var. Hem açık alanı hemde kapalı alanı mevcuttur. Kapalı alanında yer bulmak zor olduğu için biz de kahvaltı yaparız sonra yer boşalırsa içeri geçeriz diye düşündüm. Nitekim daha sonraları da öyle oldu ama önce biraz Beykoz Sahil Sosyal Tesisi hakkında bilgi vereyim. Buraya daha önce hiç gelmemiştim açıkcası geldiğimde de gerçekten çok beğendim. Sol tarafta sizi Resturant karşılıyor biz sadece kahvaltı yapmak için gittiğimiz için Resturant'ın içine girmedik açık alan da satılan yiyeceklerin tadına baktık , tadları çok güzeldi  eminim ki Resturant'ın yemekleride çok lezzetlidir.. Oturduğumuz alanda büyük küçük hep aileler vardı ve insanları da gerçekten Nezih insanlardı.



Bir güzel kahvaltımızı yaptık baktık kapalı alanı hala daha dolu bizde biraz etrafı gezelim istedik.Bu arada yiyemediğimiz biraz simidimiz kalmıştı bizde Martılara atmak istedik. Sevgilim Martılara simit atıyordu o sırada tatlı mı tatlı 5 yaşlarında bir kız yanımıza geldi " Bende atmak istiyorum " dedi bende " Aşkım biraz simit verirmisin " dedim. Sevgilimle , küçük kız Martılara simit attı. Bir an kendimi Anne olmuş gibi hissettim. Zaten işin içine çocuk girdiğinde benim resmen duygularım zayıflıyor. Daha Anne olmadan bu kadar yufka yürekliysem , Anne olduktan sonra ne olurum bilemiyorum.



Etrafta bizi çekecek kimseyi bulamadığımız için bizde demir parmaklara koyduk fotoğraf makinesini :)
Canım aşkım nede güzel sarılmış öyle ..! 


                   Yaş 24 ama hala çocuklar gibiyim.. Duvarın üstüne çıkıp yürüme merakım hala geçmedi :) Birde üstüne " Aşkım gelsene sende yürü " dedim Sevgilimin bakmasıyla aşağı inmem bir oldu :)


Baktık kapalı alanda çıkanlar var . Sevgilimle içeri girip biraz ısınmak istedik. Hava güneşli ama yinede soğuktu. İpad'imi de yanıma almıştım ve sevgilimle oyun oynamaya başladık . O tatlı küçük kız yine yanımıza geldi " Bende oynamak istiyorum " diye :) Ben yine tabi " Hayır" diyemediğim için "gel oyna " dedim biraz küçük kızla oyun oynadık ve kalkma vakti gelmişti. 

Bu güzel gün için Sevgilime çok çok Teşekkür ettim.
Havaların daha sıcak olduğu bir gün tekrar görüşmek üzere Beykoz Sosyal Tesisi  =)




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Share